Heeft u een elektrische auto gekocht, maar moet u nog een laadpaal plaatsen? Dan bent u op het juiste adres. Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste laadpaal en zullen alles voor u regelen tot alles naar behoren functioneert en u tevreden bent. Prijzen verschillen per merk en het aantal kW. Wij zijn erkend installateur en geven standaard 2 jaar garantie op de installatie. Zie recensies voor wat klanten van ons vinden. Mocht u interesse hebben in onze diensten dan horen wij het graag van u en bieden wij u een vrijblijvende offerte aan.

Wij leveren en installeren laadpalen voor alle automerken. Denk hierbij aan Tesla, Nissan, BMW, Opel, Ford, Volkswagen en meer.

Contact

Heeft u interesse in het laten installeren van een elektrisch oplaadpunt bij thuis? Neem dan contact op met ons. Bel 06 5278 5676 of mail info@elektroserviceeindhoven.nl. Of vul het contactformulier in op onze contactpagina.

Contact opnemen

Waarom uw laadpaal laten installeren door ons?

 • Een laadpaal is een complex apparaat dat door de toepassing buitenshuis en het grote vermogen veilig gemonteerd dient te worden door een erkende installateur.
 • Onze vaste installatiepartner heeft al duizenden laadpunten geïnstalleerd en de monteurs weten wat ze doen.
 • Wij gebruiken altijd een aparte aardlekautomaat, als de aardlek er ‘uitslaat’ dan is alleen uw laadpunt stroomloos en niet uw hele huis.
 • Wij laten de laadpaal altijd werkend achter.
 • Wij hanteren vaste heldere prijzen.

Tarieven installatie laadpaal 

Voor thuis-installaties hanteren wij vaste tarieven op basis van een aantal vaste pakketten. Voor installaties die naar verwachting niet in een pakket passen, zoals in parkeergarages of op een bedrijfsterrein plannen we meestal een (telefonische) schouwing in. Let op… alleen alle laders van Alfen, Webasto en de NewMotion HomeAdvanced met socket (andere uitvoeringen dus niet) zijn standaard voorzien van 6mA DC-Detectie. Wanneer u kiest voor een andere lader uit ons assortiment en uw auto is niet galvanisch gescheiden (o.a. Renault Zoe) moet er een aardlekautomaat TypeB worden gebruikt in de meterkast. De meerprijs voor een aardlekautomaat Type B t.o.v. onderstaande tarieven is €209,00 incl. BTW. Deze prijzen zijn excl. de laadpaal.

Contact opnemen

Werkwijze:

U kunt foto’s sturen van de locatie, de groepenkast en het traject ertussen of ons bellen op 0652785676. Samen bepalen we welk pakket van toepassing is of we maken op basis van de verstrekte gegevens een maatwerkcalculatie. Wanneer er teveel onduidelijkheden zijn en wij op afstand geen goeie calculatie kunnen maken is het verstandig om een fysieke schouwing uit te voeren. Voor een schouwing op locatie rekenen wij slechts € 70 incl. BTW en heeft u de zekerheid dat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. Neem gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag zodat u zorgeloos kunt gaan laden! Het montagetarief is inclusief:

 • Voorrijkosten, transportkosten en arbeidsuren (in Nederland exclusief Waddeneilanden).
 • Kabel en klein materiaal.
 • Maximaal twee doorboringen van maximaal 20 mm.
 • Bijplaatsing extra groep (aardlekautomaat).
 • De unit wordt door ons werkend opgeleverd.

Het montagetarief is exclusief:

 • Graaf- en straatwerkzaamheden (standaard).
 • Herstellen beplanting of begroeiing.
 • Eventuele vergunningstrajecten.
Contact opnemen